OVER ONS

Flexibel & Betrouwbaar

KeukenAmbiance in Veldhoven is een flexibel en betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van keukens. Het begrip ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begeleiden u graag van oriëntatie tot realisatie van een complete keuken, inclusief eventuele montage en aansluiten. Indien u wenst, kunnen wij ook keukens op maat maken, waarbij alles voor u mogelijk is.

Kwaliteit

Wij staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. Dat begint al met de selectie van de juiste leveranciers van meubelen, apparatuur en werkbladen: deze hebben al jarenlang bewezen kwaliteit te kunnen leveren.

Service

Wij hechten veel waarde aan betrouwbare leveranciers. Zo zijn er jarenlange relaties met onze keukenmerken en keukenapparatuur. Ook op het gebied van inbouwapparatuur hebben wij een uitgesproken voorkeur voor diverse merken. Hierdoor kunnen wij op het gebied van service zijn gevestigde naam garanderen tot in lengte van jaren.

Jos
Kim
Rob

Team van experts

Ons team van adviseurs bestaat uitsluitend uit experts met jarenlange ervaring op het gebied van keukens. Dit team is altijd up-to-date en altijd op de hoogte van de laatste moderne snufjes en keukentrends.

Kwaliteitskeukens

In alle denkbare stijlen, wij kunnen uw droomkeuken realiseren en begeleiden u door het proces van idee tot realisatie.